Acum ca ai proriul site web, ai si o noua provocare, aceea de a atrage potentiali clienti. Cum sa iti cresti afacerea in mediul online este intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui, iar in acest articol am incercat sa selectez cateva metode eficiente de promovare online si crestere a afacerii simplu si repede.

1. Crearea de articole SEO pentru promovare online si marketingul de continut

O promovare online eficienta a site-ului tau o reprezinta marketingul prin continut. Adaugarea de articole de tip SEO pe bloguri, de nisa, oferind totodata continut valoros, creezi credibilitate si incredere in randul clientilor tai. Poti beneficia de statutul de sursa informationala de incredere, autoritara, oferind continut ce satisface o anumita nevoie.

Exista o multitudine de tipuri de continut pe care le poti oferi, pentru o promovare online eficienta. Alege sa scrii articole pe care sa le postezi pe bloguri, in social media, podcasturi, videoclipuri, recenzii, buletine informative si multe altele.

Cum faci o promovare online prin continut?

Pentru a stabili ce tip de continut este important pentru site-ul tau, este bine sa iei in considerare ceea ce ai citi in ultima vreme si te-a inspirat, motivat, educat. Ce informatii au fost cele mai folositoare?
Deasemenea ia in considerare publicul la care doresti sa te adresezi. Fa-ti timp pentru a intelege cine sunt clientii tai, care sunt nevoile lor si cukm ii poate ajuta continutul tau.

Distribuie continutul tau in social media, pentru o promovare online eficace, care sa aduca trafic si potentiali clienti afacerii tale. Social media iti ofera posibilitatea de a cumpara reclame pentru a fi in topul cautarilor.

2. SEO pentru promovare online in mod natural

SEO sau posibilitatea de a optimiza site-ul pentru motoarele de cautare este cea mai buna solutie de promovare online a site-ului in mod natural. Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare sunt practici si tehnici concepute pentru a ajuta site-ul sa creasca inb lista motoarelor de cautare. Deoarece aproape doua treimi din traficul de pe internet este generat de cautarea organica este indicat sa optezi pentru SEO.
Daca nu faci SEO este posibil ca 94% din utilizatorii care cauta pe internet sa nu te gaseasca in rezultatele cautarii lor pe Google.

3. Promovare online platita, campanii PPC

Un alt element ar marketingului online si totodata de care depinde o promovare online o reprezinta campaniile platite Google Ads. Campaniile de tip PPC sunt o forma de publicitate platita care permite licitarea pe cuvinte cheie pentru motoarele de cautare de top.
 Atunci cand esti cel mai mare ofertant, reclama apare in partea de sus a paginilor de rezultate ale motorului de cautare.
Cu alte cuvinte cumperi vizite pe site-ul tau fara sa le atragi organic. 
Marketerii aleg aceasta forma de promovare online a unui site pentru ca este extrem de vizata.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu