ce tema Wordpress sa alegi

Dupa ce ti-ai achizitionat domeniul si un pachet de gazduire posibil ai incercat sa iti instalezi WordPress. Daca nu ai reusit poti citi ghid practic creare site WordPress pentru afacerea ta, pentru a instala in cativa pasi platforma WordPress.
Dupa ce ai instalat platforma nu iti mai ramane decat sa alegi o tema WordPress gratuita sau una premium? Esti derutat si nu sti ce alegere sa faci? Pentru a alege corect, trebuie sa sti ce functionalitati doresti sa aiba noul tau site web si cat de complex vrei sa fie.

Cum sa alegi o tema Wordpress?

1. In functie de buget si cerinte


Aceasta este una din cele mai importante cerinte. Trebuie sa fi constient de cerintele si de nevoile tale. Va fi un blog, va fi un site videoblogging, un site de prezentare etc. Dupa ce te-ai decis ce tip de site vei dori sa construiesti, trebuie sa alegi o tema Wordpress care sa se potriveasca domeniului tau. De exemplu, site-urile web axate pe conținut ar putea fi mai bine cu o temă WordPress foarte minimă, în timp ce anumite site-uri necesită unele animații și alte modificări legate de aspect.

În plus, bugetul dvs. este, de asemenea, important. Înainte de a afla cum să alegeți o temă WordPress, trebuie să știți dacă doriți sau nu să cheltuiți deloc bani. S-ar putea să găsiți mulți oameni care să vă spună că toate temele gratuite sunt rele, dar nu luați în considerare acest sfat. O temă gratuită bună respectă standardele de codare și este actualizată în mod regulat, deși s-ar putea să nu fie susținută de asistență de calitate premium.

2. Ai in vedere calitatea temei Wordpress


O temă WordPress slab codificată poate avea efecte adverse asupra performanței site-ului dvs. web. Poate încetini lucrurile, vă poate bloca baza de date cu junk și chiar o poate expune hackerilor si atacurilor cibernetice. Ca atare, optează pentru o temă care să adere la cele mai noi standarde de codificare și practici mai sigure. Este mai ușor de spus decât de făcut, nu-i așa? Nu puteți deschide fiecare fișier care este livrat în pachetul tematic și citiți corect codul! Există două comenzi rapide la acest lucru. În primul rând, luați în considerare selectarea numai a acelor teme care provin de la furnizori reputați. Căutați magazine tematice care există de câțiva ani și care au un arsenal stabilit de teme premium. În mod similar, selectați doar acele teme gratuite care au avut câteva mii de descărcări. În acest fel puteți evita codurile nedorite și slabe. În al doilea rând, mizează pe pluginul Verificare temă. Vă scanează tema WordPress și oferă feedback cu privire la calitatea codului.

programare site Wordpress


3. Alege o tema Wordpress daca are update-uri regulate si actualizari


Dacă tema în cauză este un produs plătit sau o natură premium, ar trebui întotdeauna susținută de asistență de calitate premium. O astfel de asistență poate fi prin forumuri, e-mail sau bilete online. Dacă întâmpinați probleme cu o temă pentru care ați plătit bani, dezvoltatorii ar trebui să vă poată ghida. Pur si simplu. Cu toate acestea, temele gratuite sunt o poveste diferită. Este corect ca dezvoltatorii să nu petreacă ore întregi oferind asistență pentru un produs gratuit. Cu toate acestea, luați în considerare examinarea forumurilor WordPress.org pentru tema dată și vedeți dacă dezvoltatorul răspunde rapid la întrebări și solicitări de asistență. În mod similar, temele WordPress ar trebui să fie actualizate în mod regulat. De-a lungul timpului, trebuie aplicate noi patch-uri de securitate, trebuie remediate erorile, etc. Pentru a verifica frecvența actualizărilor, luați în considerare jurnalul de schimbări al unei teme. De obicei, vă oferă o imagine de ansamblu bună despre cât de animat este procesul de dezvoltare a temei.

4. Noteaza functionalitatile pe care le doresti


Lista de caracteristici și funcționalități pe care o temă WordPress le poate sau trebuie să le ofere este întotdeauna discutabilă. Da, depinde de nevoile tale. Dacă nu rulați un site de știri, probabil că nu aveți nevoie de acel bifer de știri de ultimă oră în pagina principală. Cu toate acestea, există anumite caracteristici care sunt întotdeauna obligatorii! De exemplu, tema dvs. WordPress ar trebui să fie cu siguranță receptivă și mobilă. Este 2016/2017, iar mobilul este aproape la egalitate cu desktopul. Dacă tema dvs. nu reușește să răspundă, site-ul dvs. web va avea de suferit. Un alt lucru: capabilități de personalizare de bază (de preferință prin WordPress Customizer). Doriți să vă puteți ajusta pagina de pornire și schema de culori, nu? În cele din urmă, gândiți-vă dacă ceea ce aveți nevoie este o temă de nișă cu adevărat mică sau dacă veți fi mai bine cu o temă multifuncțională mai mare. Prima este o soluție mai bună pentru site-urile de afaceri mici (avocați, cafenele etc.), iar cele din urmă tind să funcționeze bine pentru companiile online. Iată un ghid detaliat în acest sens.

Concluzie

Citeste si acest articol despre alegerea celei mai bune teme Wordpress, in care vreu sa iti arat cateva aspecte de care sa ti cont in alegerea celei mai bune solutii pentru afacerea ta. Iata care sunt cele mai bune teme WordPress gratuite si premium din mai multe domenii de activitate.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu